Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory Quality, Oxidative Stability, Textural and Fatty Acid Profile of Nitrite-Reduced Kulen Fermented Sausage During Ripening
Назив: | Sensory Quality, Oxidative Stability, Textural and Fatty Acid Profile of Nitrite-Reduced Kulen Fermented Sausage During Ripening | Аутори: | Simunović, Stefan ; Đorđević, Vesna Ž.; Simunović, Sara; Franco, Daniel; Stajić, Slaviša ; Tomašević, Igor | Година: | 2023 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 2 str. 212-217 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.38 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85177794694 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862652 https://unilib.phaidrabg.rs/o:3318 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Stajić, Slaviša | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.