Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory Quality, Oxidative Stability, Textural and Fatty Acid Profile of Nitrite-Reduced Kulen Fermented Sausage During Ripening
Назив: Sensory Quality, Oxidative Stability, Textural and Fatty Acid Profile of Nitrite-Reduced Kulen Fermented Sausage During Ripening
Аутори: Simunović, Stefan  ; Đorđević, Vesna Ž.; Simunović, Sara; Franco, Daniel; Stajić, Slaviša  ; Tomašević, Igor  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 212-217
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.38
Scopus-ID: 2-s2.0-85177794694
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862652
https://unilib.phaidrabg.rs/o:3318
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Stajić, Slaviša
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

2
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.