Резултати
еНаука >
Резултати >
Fortification of goat milk yogurt with goat whey protein concentrate – Effect on rheological, textural, sensory and microstructural properties
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Fortification of goat milk yogurt with goat whey protein concentrate – Effect on rheological, textural, sensory and microstructural properties | Аутори: | Hovjecki, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Food Bioscience | ISSN: | 2212-4292![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 56 str. 103393-103393 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2023.103393 | WoS-ID: | 001130001400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85178385813 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862700 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Sredović Ignjatović, Ivana | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.