Резултати

еНаука >  Резултати >  Tomato and carrot pomace flour produced at industrial scale level by dehydration as a nutrient source in food fortification
Назив: Tomato and carrot pomace flour produced at industrial scale level by dehydration as a nutrient source in food fortification
Аутори: Gorjanović, Stanislava  ; Pastor, Ferenc  ; Micić, Darko  ; Zlatanović, Snežana  
Остала ауторства: Čupić, Željko; Anić, Slobodan
Година: 2022
Публикација: 16th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry, PHYSICAL CHEMISTRY 2022, Proceedings Volume II
Издавач: Society of Physical Chemists of Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82475-41-5 Претражи идентификатор
Колација: vol. II str. 549-552
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865640
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1015
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца