Резултати
еНаука >
Резултати >
Tomato and carrot pomace flour produced at industrial scale level by dehydration as a nutrient source in food fortification
| Назив: | Tomato and carrot pomace flour produced at industrial scale level by dehydration as a nutrient source in food fortification | Аутори: | Gorjanović, Stanislava |
Остала ауторства: | Čupić, Željko; Anić, Slobodan | Година: | 2022 | Публикација: | 16th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry, PHYSICAL CHEMISTRY 2022, Proceedings Volume II | Издавач: | Society of Physical Chemists of Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82475-41-5 Претражи идентификатор |
Колација: | vol. II str. 549-552 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865640 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1015 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |