Резултати

еНаука >  Резултати >  The impact of proteins of different origin on the viscosity and particlesize distribution of dark chocolate
Назив: The impact of proteins of different origin on the viscosity and particlesize distribution of dark chocolate
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Stožinić, Milica  ; Petrović, Jovana  ; Zarić, Danica  ; Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  
Година: 2023
Публикација: Knjiga sažetaka - Book of Abstracts / 14th International Scientific and Professional Conference "With Food to Health" - 14. međunarodni znanstveno-stručni skup "Hranom do zdravlja", Osijek, 14 - 15th September 2023
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Tehnology Osijek
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953 -7005-92-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 110-110
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/866115
URL: http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2023/09/14HDZ_2023_Book-of-abstracts-4.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Stožinić, Milica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.