Резултати
еНаука >
Резултати >
The impact of proteins of different origin on the viscosity and particlesize distribution of dark chocolate

Назив: | The impact of proteins of different origin on the viscosity and particlesize distribution of dark chocolate | Аутори: | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Knjiga sažetaka - Book of Abstracts / 14th International Scientific and Professional Conference "With Food to Health" - 14. međunarodni znanstveno-stručni skup "Hranom do zdravlja", Osijek, 14 - 15th September 2023 | Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Tehnology Osijek | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953 -7005-92-4![]() ![]() |
Колација: | str. 110-110 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/866115 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2023/09/14HDZ_2023_Book-of-abstracts-4.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Stožinić, Milica | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.