Резултати

еНаука >  Резултати >  Biostimulants Affect Differently Biomass and Antioxidant Status of Onion (Allium cepa) Depending on Production Method
Назив: Biostimulants Affect Differently Biomass and Antioxidant Status of Onion (Allium cepa) Depending on Production Method
Аутори: Vojnović, Đorđe  ; Maksimović, Ivana  ; Tepić Horecki,Aleksandra  ; Žunić, Danijela; Adamović, Boris  ; Milić, Anita  ; Šumić, Zdravko  ; Sabadoš, Vladimir; Ilin, Žarko  
Година: 2023
Публикација: Horticulturae
ISSN: 2311-7524 Horticulturae Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 12 str. 1345-1345
DOI: 10.3390/horticulturae9121345
WoS-ID: 001132150700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85180449846
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/867954
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-47/2023-01/200117, 451-03-47/2023-01/200134, 451-03-1524/2023-04/17]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
(Preuzeto iz KNR-a) Milić, Anita
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.