Резултати
еНаука >
Резултати >
Biostimulants Affect Differently Biomass and Antioxidant Status of Onion (Allium cepa) Depending on Production Method

Назив: | Biostimulants Affect Differently Biomass and Antioxidant Status of Onion (Allium cepa) Depending on Production Method | Аутори: | Vojnović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Horticulturae | ISSN: | 2311-7524![]() ![]() |
Издавач: | Basel: MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 12 str. 1345-1345 | DOI: | 10.3390/horticulturae9121345 | WoS-ID: | 001132150700001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85180449846 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/867954 | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-47/2023-01/200117, 451-03-47/2023-01/200134, 451-03-1524/2023-04/17] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) (Preuzeto iz KNR-a) Milić, Anita |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.