Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of antioxidant potential of dehydrated soup enriched with lyophilized mushroom extracts
Назив: Determination of antioxidant potential of dehydrated soup enriched with lyophilized mushroom extracts
Аутори: Stojanova, Monika; Pantić, Milena  ; Paunović, Dragana  ; Čuleva, Biljana; Nikšić, Miomir
Година: 2021
Публикација: UniFood Conference
Издавач: University of Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 41
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/868316
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6629
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.