Резултати
еНаука >
Резултати >
Iskorišćenje otpadnog pivskog kvasca za inkapsulaciju bioaktivnih komponenata hrane
Назив: | Iskorišćenje otpadnog pivskog kvasca za inkapsulaciju bioaktivnih komponenata hrane Utilization of spent brewer's yeast for encapsulation of food bioactives |
Аутори: | Todorović, Ana B. ; Lević, Steva M.; Nedović, Viktor A. | Година: | 2023 | Издавач: | Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80417-93-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 28-29 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6643 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/868324 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.