Резултати

еНаука >  Резултати >  Iskorišćenje otpadnog pivskog kvasca za inkapsulaciju bioaktivnih komponenata hrane
Назив: Iskorišćenje otpadnog pivskog kvasca za inkapsulaciju bioaktivnih komponenata hrane
Utilization of spent brewer's yeast for encapsulation of food bioactives
Аутори: Todorović, Ana B.  ; Lević, Steva M.; Nedović, Viktor A.  
Година: 2023
Издавач: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80417-93-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 28-29
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6643
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/868324
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.