Резултати

еНаука >  Резултати >  ENHANCEMENT OF THE BIOACTIVE AND NUTRITIONAL PROPERTIES OF SOY PROTEIN CONCENTRATE THROUGH THE USE OF ENZYME TECHNOLOGY
Назив: ENHANCEMENT OF THE BIOACTIVE AND NUTRITIONAL PROPERTIES OF SOY PROTEIN CONCENTRATE THROUGH THE USE OF ENZYME TECHNOLOGY
Аутори: Mijalković, Jelena  ; Stefanović, Andrea ; Pavlović, Neda  ; Šekuljica, Nataša  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Gazikalović, Ivana  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts / International Conference Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists, Belgrade, 2023
Издавач: Belgrade : University, Faculty of Technology and Metallurgy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7401-389-2
Колација: str. 79
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/873196
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7018
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.