Rezultati

eNauka >  Rezultati >  ENHANCEMENT OF THE BIOACTIVE AND NUTRITIONAL PROPERTIES OF SOY PROTEIN CONCENTRATE THROUGH THE USE OF ENZYME TECHNOLOGY
Naziv: ENHANCEMENT OF THE BIOACTIVE AND NUTRITIONAL PROPERTIES OF SOY PROTEIN CONCENTRATE THROUGH THE USE OF ENZYME TECHNOLOGY
Autori: Mijalković, Jelena  ; Stefanović, Andrea  ; Pavlović, Neda  ; Šekuljica, Nataša  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Gazikalović, Ivana  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Godina: 2023
Publikacija: Book of Abstracts / International Conference Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists, Belgrade, 2023
Izdavač: Belgrade : University, Faculty of Technology and Metallurgy
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7401-389-2 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 79
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/873196
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7018
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.