Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of anthocyanin-rich brine on techno-functional and sensory properties of pickled baby corn
Назив: Effect of anthocyanin-rich brine on techno-functional and sensory properties of pickled baby corn
Аутори: Simić, Marijana  ; Nikolić, Valentina  ; Žilić, Slađana  ; Škrobot (Jambrec), Dubravka  ; Srdić, Jelena  ; Perić, Vesna  
Година: 2022
Публикација: 11. central european congress on food nutrition "Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment", Ljubljana, 2022. - GEFood Congress book
Издавач: Ljubljana : European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 184
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1383
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/874663
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца