Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of anthocyanin-rich brine on techno-functional and sensory properties of pickled baby corn
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of anthocyanin-rich brine on techno-functional and sensory properties of pickled baby corn | Аутори: | Simić, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | 11. central european congress on food nutrition "Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment", Ljubljana, 2022. - GEFood Congress book | Издавач: | Ljubljana : European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 184 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1383 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/874663 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |