Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of anthocyanin-rich brine on techno-functional and sensory properties of pickled baby corn
Naziv: Effect of anthocyanin-rich brine on techno-functional and sensory properties of pickled baby corn
Autori: Simić, Marijana  ; Nikolić, Valentina  ; Žilić, Slađana  ; Škrobot (Jambrec), Dubravka  ; Srdić, Jelena  ; Perić, Vesna  
Godina: 2022
Publikacija: 11. central european congress on food nutrition "Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment", Ljubljana, 2022. - GEFood Congress book
Izdavač: Ljubljana : European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: str. 184
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1383
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/874663
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca