Резултати

еНаука >  Резултати >  Modeling and Optimization of Herb-Fortified Fresh Kombucha Cheese: An Artificial Neural Network Approach for Enhancing Quality Characteristics
Назив: Modeling and Optimization of Herb-Fortified Fresh Kombucha Cheese: An Artificial Neural Network Approach for Enhancing Quality Characteristics
Аутори: Lončar, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Dajana  ; Degenek, Jovana  ; Vukić, Vladimir  
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 4 str. Article Number 548
DOI: 10.3390/foods13040548
WoS-ID: 001172396800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85185956604
PMID: 38397525
PMCID: PMC10887540
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/891470
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/13/4/548
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Lončar, Biljana
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.