Резултати

еНаука >  Резултати >  Modeling and Optimization of Herb-Fortified Fresh Kombucha Cheese: An Artificial Neural Network Approach for Enhancing Quality Characteristics
Назив: Modeling and Optimization of Herb-Fortified Fresh Kombucha Cheese: An Artificial Neural Network Approach for Enhancing Quality Characteristics
Аутори: Lončar, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Dajana  ; Degenek, Jovana  ; Vukić, Vladimir  
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 4 str. Article Number 548
DOI: 10.3390/foods13040548
WoS-ID: 001172396800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85185956604
PMID: 38397525
PMCID: PMC10887540
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/891470
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/13/4/548
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Lončar, Biljana
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.