Резултати
еНаука >
Резултати >
Modeling and Optimization of Herb-Fortified Fresh Kombucha Cheese: An Artificial Neural Network Approach for Enhancing Quality Characteristics
Назив: | Modeling and Optimization of Herb-Fortified Fresh Kombucha Cheese: An Artificial Neural Network Approach for Enhancing Quality Characteristics | Аутори: | Lončar, Biljana ; Pezo, Lato ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana ; Degenek, Jovana ; Vukić, Vladimir | Година: | 2024 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор | Издавач: | Basel: MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 4 str. Article Number 548 | DOI: | 10.3390/foods13040548 | WoS-ID: | 001172396800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85185956604 | PMID: | 38397525 | PMCID: | PMC10887540 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/891470 | URL: | https://www.mdpi.com/2304-8158/13/4/548 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Lončar, Biljana | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.