Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Determination of glutathione in Austrian wine samples: Freezing effect, choose of yeasts and wine-storage
Naziv: Determination of glutathione in Austrian wine samples: Freezing effect, choose of yeasts and wine-storage
Autori: Dragojlović, Danka  ; Philipp, Christian; Korntheuer, Karin; Bader, Christian; Patzl – Fischerleitner, Elsa; Eder, Reinhard; Mandl, Karin
Godina: 2018
Publikacija: International Congress Food Technology, Quality and Safety, 4, Novi Sad, Srbija, 2018, 23. okt - 25. okt
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-054 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 151-151
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/891546
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Dragojlović, Danka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.