Резултати

еНаука >  Резултати >  High-Power Ultrasound (HPU) and Pulsed Electric Field (PEF) in the Hurdle Concept for the Preservation of Antioxidant Bioactive Compounds in Strawberry Juice—A Chemometric Evaluation—Part II
Назив: High-Power Ultrasound (HPU) and Pulsed Electric Field (PEF) in the Hurdle Concept for the Preservation of Antioxidant Bioactive Compounds in Strawberry Juice—A Chemometric Evaluation—Part II
Аутори: Bebek Markovinović, Anica; Stulić, Višnja; Putnik, Predrag; Bekavac, Nikša; Pavlić, Branimir  ; Milošević, Sanja  ; Velebit, Branko  ; Herceg, Zoran; Bursać Kovačević, Danijela
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 4 str. Article number 537
DOI: 10.3390/foods13040537
WoS-ID: 001262280100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85185918420
PMID: 38397513
PMCID: PMC10888059
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/891671
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Velebit, Branko
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.