Резултати

еНаука >  Резултати >  Phisical characteristics of sugar beet fibers influencing dough and bread quality
Назив: Phisical characteristics of sugar beet fibers influencing dough and bread quality
Аутори: Filipović, Jelena  ; Šereš, Zita  ; Jokić, Aleksandar  ; Šoronja-Simović, Dragana  
Година: 2006
Публикација: International workshop on Quality on food and beverages in the frame of EU standards
Издавач: Bucharest: Balkan Environmental Association
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 29-29
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/891760
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Jokić, Aleksandar
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.