Резултати

еНаука >  Резултати >  Primena semenki komine grožđa tokom procesa fermentacije i njihov uticaj na profil fenolnih jedinjenja piva
Назив: Primena semenki komine grožđa tokom procesa fermentacije i njihov uticaj na profil fenolnih jedinjenja piva
The application of grape pomace seeds during the fermetation process ant its impact on phenolic profile of the beer
Аутори: Pešić, Mirjana  ; Milinčić, Danijel  ; Milošević, Teodor; Salević-Jelić, Ana  ; Lević, Steva; Nedović, Viktor  
Година: 2023
Публикација: Book of abstracts of the 6th Scientific-professional symposium with international participation “Beer, brewing raw materials and equipment”
Издавач: Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80417-93-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 16
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6852
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/892676
Пројекат: FUNPRO - Functional products based on goat's milk proteins and bioactive compounds extracted from grape pomace and edible mushrooms
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.