Резултати
еНаука >
Резултати >
Primena semenki komine grožđa tokom procesa fermentacije i njihov uticaj na profil fenolnih jedinjenja piva
Назив: | Primena semenki komine grožđa tokom procesa fermentacije i njihov uticaj na profil fenolnih jedinjenja piva The application of grape pomace seeds during the fermetation process ant its impact on phenolic profile of the beer |
Аутори: | Pešić, Mirjana ; Milinčić, Danijel ; Milošević, Teodor; Salević-Jelić, Ana ; Lević, Steva; Nedović, Viktor | Година: | 2023 | Публикација: | Book of abstracts of the 6th Scientific-professional symposium with international participation “Beer, brewing raw materials and equipment” | Издавач: | Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80417-93-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 16 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6852 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/892676 |
Пројекат: | FUNPRO - Functional products based on goat's milk proteins and bioactive compounds extracted from grape pomace and edible mushrooms | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.