Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of amaranth (Amaranthus tricolor L.) microgreens juice encapsulated within inulin and maltodextrin

Назив: | Characterization of amaranth (Amaranthus tricolor L.) microgreens juice encapsulated within inulin and maltodextrin | Аутори: | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Book of Abstracts of the International Conference on Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists | Издавач: | University of Belgrade, Faculty of Technology and Metallurgy | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7401-389-2![]() ![]() |
Колација: | str. 69 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/892679 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6869 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.