Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction
Назив: Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction
Аутори: Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Delić, Nikola  ; Petričević, Veselin  
Година: 2024
Публикација: Book of abstracts of the 59th Croatian & 19th International Symposium on Agriculture
ISSN: 2459-5551 Претражи идентификатор
Издавач: University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, Croatia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 243-243
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/982
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/893970
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца