Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction
Назив: | Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction | Аутори: | Petričević, Maja ; Stamenić, Tamara ; Keškić, Tanja ; Stanišić, Nikola ; Stanojković, Aleksandar ; Delić, Nikola ; Petričević, Veselin | Година: | 2024 | Публикација: | Book of abstracts of the 59th Croatian & 19th International Symposium on Agriculture | ISSN: | 2459-5551 Претражи идентификатор | Издавач: | University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, Croatia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 243-243 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/982 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/893970 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |