Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of different heat treatments on antioxidative activity in pumpkin (Cucurbita maxima)
Назив: | Effect of different heat treatments on antioxidative activity in pumpkin (Cucurbita maxima) | Аутори: | Marković, Jovana ; Mihajlović, Dragana ; Mašković, Pavle; Nebojša, Banjac ; Mašković, Jelena; Ivanović, Evica | Година: | 2022 | Публикација: | 1 st European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (1-EuSPMF) | Тип резултата: | Остало | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897100 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6893 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.