Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different heat treatments on antioxidative activity in pumpkin (Cucurbita maxima)
Назив: Effect of different heat treatments on antioxidative activity in pumpkin (Cucurbita maxima)
Аутори: Marković, Jovana  ; Mihajlović, Dragana  ; Mašković, Pavle; Nebojša, Banjac  ; Mašković, Jelena; Ivanović, Evica  
Година: 2022
Публикација: 1 st European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (1-EuSPMF)
Тип резултата: Остало
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897100
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6893
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.