Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of different heat treatment on the vitamin c content in pepper (Capsicum annuum L.)
Назив: | The influence of different heat treatment on the vitamin c content in pepper (Capsicum annuum L.) | Аутори: | Paunović, Dragana ; Marković, Jovana ; Rabrenović, Biljana ; Laličić-Petronijević, Jovanka ; Rajić, Jasmina ; Petrović, Tanja | Година: | 2021 | Публикација: | 2nd International UNIfood Conference | Тип резултата: | Остало | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6888 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897189 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.