Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of different heat treatment on the vitamin c content in pepper (Capsicum annuum L.)
Назив: The influence of different heat treatment on the vitamin c content in pepper (Capsicum annuum L.)
Аутори: Paunović, Dragana  ; Marković, Jovana  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Rajić, Jasmina  ; Petrović, Tanja  
Година: 2021
Публикација: 2nd International UNIfood Conference
Тип резултата: Остало
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6888
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897189
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.