Резултати
еНаука >
Резултати >
Examination of techno-functional properties of chicory (Cichorium intybus L) root flour as a potencial ingredient of functional food

Назив: | Examination of techno-functional properties of chicory (Cichorium intybus L) root flour as a potencial ingredient of functional food | Аутори: | Laličić-Petronijević, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 2nd International UNIfood Conference, University of Belgrade | Тип резултата: | Остало | URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7391 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897334 |
URL: | http://unifood.rect.bg.ac.rs/2021/index.php http://unifood.rect.bg.ac.rs/2021/files/Book%20of%20Abstarcts%20Unifood%202021.pdf |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mihajlović, Dragana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.