Резултати

еНаука >  Резултати >  Examination of techno-functional properties of chicory (Cichorium intybus L) root flour as a potencial ingredient of functional food
Назив: Examination of techno-functional properties of chicory (Cichorium intybus L) root flour as a potencial ingredient of functional food
Аутори: Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica  ; Demin Mirjana  ; Rabrenović, Biljana  ; Paunović, Dragana  ; Ćirković, Aleksandra  ; Pejić, Lazar  
Година: 2021
Публикација: 2nd International UNIfood Conference, University of Belgrade
Тип резултата: Остало
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897334
URL: http://unifood.rect.bg.ac.rs/2021/index.php
http://unifood.rect.bg.ac.rs/2021/files/Book%20of%20Abstarcts%20Unifood%202021.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Mihajlović, Dragana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.