Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of transglutaminase on texture and flow properties of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum
Назив: The effect of transglutaminase on texture and flow properties of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum
Аутори: Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Degenek, Jovana  
Година: 2021
Публикација: 12th NIZO Dairy Conference - Innovations in Dairy Ingredients, October 5-7, 2021, Online
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/898161
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela
Напомена: Online event
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.