Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of transglutaminase on texture and flow properties of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum
Назив: The effect of transglutaminase on texture and flow properties of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum
Аутори: Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Degenek, Jovana  
Година: 2021
Публикација: 12th NIZO Dairy Conference - Innovations in Dairy Ingredients, October 5-7, 2021, Online
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/898161
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela
Напомена: Online event
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.