Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of transglutaminase on texture and flow properties of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum
Назив: | The effect of transglutaminase on texture and flow properties of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum | Аутори: | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Degenek, Jovana | Година: | 2021 | Публикација: | 12th NIZO Dairy Conference - Innovations in Dairy Ingredients, October 5-7, 2021, Online | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/898161 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela | Напомена: | Online event | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.