Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidative properties of wheat flours and sugar beet fibers | Аутори: | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2007 | Публикација: | Abstract book, 4th International Congress "FLOUR-BREAD '07", 6th Croation Congress of Cereal Technologists, October 24-27, 2007, Opatija, Croatia | Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-13-9![]() ![]() |
Колација: | str. 91-91 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900100 | URL: | https://www.yumpu.com/en/document/read/38814642/flour-bread-07-prehrambeno-tehnoloaki-fakultet-osijek | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.