Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative properties of wheat flours and sugar beet fibers
Назив: Antioxidative properties of wheat flours and sugar beet fibers
Аутори: Sakač, Marijana  ; Šereš, Zita  ; Gyura, Julianna ; Medić, Đorđe
Година: 2007
Публикација: Abstract book, 4th International Congress "FLOUR-BREAD '07", 6th Croation Congress of Cereal Technologists, October 24-27, 2007, Opatija, Croatia
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-13-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 91-91
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900100
URL: https://www.yumpu.com/en/document/read/38814642/flour-bread-07-prehrambeno-tehnoloaki-fakultet-osijek
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.