Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant properties of fibers from sugar beet as the additive for bakery industry
Назив: Antioxidant properties of fibers from sugar beet as the additive for bakery industry
Аутори: Gyura, Julianna ; Sakač, Marijana  ; Šereš, Zita  ; Mišan, Aleksandra  
Година: 2008
Публикација: Book of Abstracts, 13rd ICC International Cereal and Bread Congress, Madrid, Spain, 2008, June 15-18.
Издавач: Madrid : AETC-Spanish Association for Cereal Science and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-84-612-4517-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 250-250
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900126
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.