Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant properties of fibers from sugar beet as the additive for bakery industry
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidant properties of fibers from sugar beet as the additive for bakery industry | Аутори: | Gyura, Julianna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Book of Abstracts, 13rd ICC International Cereal and Bread Congress, Madrid, Spain, 2008, June 15-18. | Издавач: | Madrid : AETC-Spanish Association for Cereal Science and Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-84-612-4517-8![]() ![]() |
Колација: | str. 250-250 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900126 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.