Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different extraction techniques on total phenolic and flavonoid content of spring onions
Назив: Effect of different extraction techniques on total phenolic and flavonoid content of spring onions
Аутори: Vuković, Sandra  ; Moravčević, Đorđe  ; Gvozdanović-Varga, Jelica  ; Milinčić, Danijel D.  ; Vujošević, Ana  ; Pećinar, Ilinka  ; Gordanić, Stefan; Kilibarda, Sofija  ; Kostić, Aleksandar Ž.  
Година: 2021
Публикација: X Симпозијум са међународним учешћем „Иновације у ратарској и повртарској производњи“ Београд
Издавач: University of Belgrade, Faculty of Agriculture, Serbia
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7834-383-4 Претражи идентификатор
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6903
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900621
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца