Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Effect of different extraction techniques on total phenolic and flavonoid content of spring onions
Naziv: | Effect of different extraction techniques on total phenolic and flavonoid content of spring onions | Autori: | Vuković, Sandra ; Moravčević, Đorđe ; Gvozdanović-Varga, Jelica ; Milinčić, Danijel D. ; Vujošević, Ana ; Pećinar, Ilinka ; Gordanić, Stefan; Kilibarda, Sofija ; Kostić, Aleksandar Ž. | Godina: | 2021 | Publikacija: | X Симпозијум са међународним учешћем „Иновације у ратарској и повртарској производњи“ Београд | Izdavač: | University of Belgrade, Faculty of Agriculture, Serbia | Tip rezultata: | Ostalo | ISBN: | 978-86-7834-383-4 Pretraži identifikator | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6903 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900621 |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |