Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of different extraction techniques on total phenolic and flavonoid content of spring onions
Naziv: Effect of different extraction techniques on total phenolic and flavonoid content of spring onions
Autori: Vuković, Sandra  ; Moravčević, Đorđe  ; Gvozdanović-Varga, Jelica  ; Milinčić, Danijel D.  ; Vujošević, Ana  ; Pećinar, Ilinka  ; Gordanić, Stefan; Kilibarda, Sofija  ; Kostić, Aleksandar Ž.  
Godina: 2021
Publikacija: X Симпозијум са међународним учешћем „Иновације у ратарској и повртарској производњи“ Београд
Izdavač: University of Belgrade, Faculty of Agriculture, Serbia
Tip rezultata: Ostalo
ISBN: 978-86-7834-383-4 Pretraži identifikator
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6903
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900621
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca