Резултати

еНаука >  Резултати >  Metode određivanja toplotnih i kristalizacionih osobina masti za konditorsku industriju
Назив: Metode određivanja toplotnih i kristalizacionih osobina masti za konditorsku industriju
Аутори: Pajin, Biljana  ; Dokić, Ljubica  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  ; Jurić, Jelena
Година: 2009
Публикација: Pekarski dani, Zrenjanin, 2009.
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901080
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita
Напомена о доступности: На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.