Резултати
еНаука >
Резултати >
Metode određivanja toplotnih i kristalizacionih osobina masti za konditorsku industriju
Назив: | Metode određivanja toplotnih i kristalizacionih osobina masti za konditorsku industriju | Аутори: | Pajin, Biljana ; Dokić, Ljubica ; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Lončarević, Ivana ; Jurić, Jelena | Година: | 2009 | Публикација: | Pekarski dani, Zrenjanin, 2009. | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901080 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita | Напомена о доступности: | На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.