Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Sensory of evaluation of traditional bread in Vojvodina
Naziv: Sensory of evaluation of traditional bread in Vojvodina
Autori: Pestorić, Mladenka  ; Pojić, Milica  ; Mastilović, Jasna  ; Šimurina, Olivera  ; Tasić, Tatjana  ; Živančev, Dragan  ; Šoronja-Simović, Dragana  
Godina: 2008
Publikacija: Food processing, quality & safety
ISSN: 1821-0554 Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad : Institute for Food Technology
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 35 br. 3 str. 99-111
VBS COBISS: 267561223
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/267561223#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901852
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.