Резултати

еНаука >  Резултати >  Carotenoid content in fresh and dry pepper (Capsicum annum L.) fruits for paprika production
Назив: Carotenoid content in fresh and dry pepper (Capsicum annum L.) fruits for paprika production
Аутори: Kevrešan, Žarko S.  ; Mandić, Anamarija I.  ; Kuhajda, Ksenija N.; Sakač, Marijana B.  
Година: 2009
Публикација: Food processing, quality & safety
ISSN: 1821-0554 Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 36 br. 1/2 str. 21-27
VBS COBISS: 267907335
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/267907335#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901854
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.