Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of environment and genotype on rheological properties of flour and dough of winter wheat
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of environment and genotype on rheological properties of flour and dough of winter wheat | Аутори: | Zečević, Veselinka ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Agrár- és Vidékfejlesztési Szemle | ISSN: | 1788-5345![]() ![]() |
Издавач: | Hódmezővásárhely : Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 6 br. 1: supplement „Traditions, innovation, sustainability” str. 476-480 | URI: | http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/873 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901956 |
Пројекат: | ″Small grains-breeding and progressive growing technologies for improving yield and food quality″ TR 6893.B. Ministry of Science and Technology of the Republic of Serbia | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.