Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of environment and genotype on rheological properties of flour and dough of winter wheat
Назив: Effect of environment and genotype on rheological properties of flour and dough of winter wheat
Аутори: Zečević, Veselinka  ; Bošković, Jelena; Knežević, Desimir  
Година: 2011
Публикација: Agrár- és Vidékfejlesztési Szemle
ISSN: 1788-5345 Претражи идентификатор
Издавач: Hódmezővásárhely : Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 6 br. 1: supplement „Traditions, innovation, sustainability” str. 476-480
URI: http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/873
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901956
Пројекат: ″Small grains-breeding and progressive growing technologies for improving yield and food quality″ TR 6893.B. Ministry of Science and Technology of the Republic of Serbia
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.