Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory analysis of nutritionally improved corn-based snack product with addition of protein-and fiber-rich ingredients
Назив: Sensory analysis of nutritionally improved corn-based snack product with addition of protein-and fiber-rich ingredients
Аутори: Delić, Jovana  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Škrobot, Dubravka  ; Peulić, Tatjana  ; Banjac, Vojislav  ; Škaljac, Snežana  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts / International Conference Biochemical Engineering & Biotechnology For Young Scientists, Belgrade, December 07- 08, 2023
Издавач: Belgrade: University of Belgrade, Faculty of Technology and Metallurgy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7401-389-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 76-76
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/902834
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Banjac, Vojislav
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.