Резултати

еНаука >  Резултати >  Structure, Meltability and Firmness of Process Cheese Containing White Cheese
Назив: Structure, Meltability and Firmness of Process Cheese Containing White Cheese
Аутори: Kalab, Miloslav; Modler, H. Wayne; Carić, Marijana  ; Milanovic, Spasenija 
Година: 1991
Публикација: FOOD STRUCTURE
ISSN: 1046-705X Food Structure Претражи идентификатор
Издавач: Scanning Microscopy International, Chicago (AMF O'Hare), USA
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 3 str. 193-201
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/903929
URL: https://digitalcommons.usu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1253&context=foodmicrostructure
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.