Резултати
| Назив: | Structure, Meltability and Firmness of Process Cheese Containing White Cheese | Аутори: | Kalab, Miloslav; Modler, H. Wayne; Carić, Marijana |
Година: | 1991 | Публикација: | FOOD STRUCTURE | ISSN: | 1046-705X Food Structure Претражи идентификатор |
Издавач: | Scanning Microscopy International, Chicago (AMF O'Hare), USA | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 3 str. 193-201 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/903929 | URL: | https://digitalcommons.usu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1253&context=foodmicrostructure | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.