Резултати
еНаука >
Резултати >
Hybrid variety Dionis (Cabernet Franc E11 × Panonia) vs. Cabernet Franc wines: comparative study of chemical profile, in vitro biological activity, sensory quality and potential health risk
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Hybrid variety Dionis (Cabernet Franc E11 × Panonia) vs. Cabernet Franc wines: comparative study of chemical profile, in vitro biological activity, sensory quality and potential health risk | Аутори: | Milovanović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Journal of Food Composition and Analysis | ISSN: | 0889-1575![]() ![]() |
Издавач: | Academic Press | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. 106229 | DOI: | 10.1016/j.jfca.2024.106229 | WoS-ID: | 001226793000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85189957462 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/904042 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Torović, Ljilja | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.