Резултати

еНаука >  Резултати >  Primena izolata proteina soje u tehnološkom procesu proizvodnje topljenog sira
Назив: Primena izolata proteina soje u tehnološkom procesu proizvodnje topljenog sira
Аутори: Carić, Marijana  ; Gavarić, Dragoljub; Kulić, Ljiljana; Milanović, Spasenija 
Година: 1989
Публикација: Mljekarstvo
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb : Udruženje mljekarskih radnika Hrvatske
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 4 str. 95-102
VBS COBISS: 13783810
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/904392
URL: https://hrcak.srce.hr/file/148645
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.