Резултати

еНаука >  Резултати >  Determining the yield stress of food products - importance and shortcomings
Назив: Determining the yield stress of food products - importance and shortcomings
Аутори: Dapčević, Tamara; Dokić, Patar; Hadnađev, Miroslav; Pojić, Milica
Година: 2008
Публикација: Food processing, quality & safety
ISSN: 1821-0554 Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. Vol. 35 br. no. 3 str. str. 143-149
VBS COBISS: 267580679
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/267580679#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/905961
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.