Резултати
Назив: | Determining the yield stress of food products - importance and shortcomings | Аутори: | Dapčević, Tamara; Dokić, Patar; Hadnađev, Miroslav; Pojić, Milica | Година: | 2008 | Публикација: | Food processing, quality & safety | ISSN: | 1821-0554 Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. Vol. 35 br. no. 3 str. str. 143-149 | VBS COBISS: | 267580679 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/267580679#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/905961 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.