Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj transglutaminaze na teksturalne karakteristike probiotičkog jogurta
Назив: Uticaj transglutaminaze na teksturalne karakteristike probiotičkog jogurta
Аутори: Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Đurić, Mirjana; Tekić, Miodrag; Iličić, Mirela  ; Duraković, Katarina  
Година: 2008
Публикација: III Savjetovanje o proizvodnji i preradi hrane, Tuzla, avgust 2008, Knjiga sažetaka, 13–14, 2008.
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/918049
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.