Резултати
еНаука >
Резултати >
Proizvodnja topljenog sira modificiranjem sastava smjese za topljenje uz primjenu prirodnih aroma sira
Назив: | Proizvodnja topljenog sira modificiranjem sastava smjese za topljenje uz primjenu prirodnih aroma sira | Аутори: | Kulić, Ljiljana; Carić, Marijana | Година: | 1990 | Публикација: | Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka | ISSN: | 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор | Издавач: | Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 40 br. 4 str. 91-104 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/919029 | URL: | https://hrcak.srce.hr/96606 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Carić, Marijana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.