Резултати

еНаука >  Резултати >  Proizvodnja topljenog sira modificiranjem sastava smjese za topljenje uz primjenu prirodnih aroma sira
Назив: Proizvodnja topljenog sira modificiranjem sastava smjese za topljenje uz primjenu prirodnih aroma sira
Аутори: Kulić, Ljiljana; Carić, Marijana  
Година: 1990
Публикација: Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 40 br. 4 str. 91-104
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/919029
URL: https://hrcak.srce.hr/96606
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Carić, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.