Резултати
еНаука >
Резултати >
The Effect of Thymus serpyllum L. and Its Preparations on Reduction of L. monocytogenes and S. aureus in Kombucha Fresh Cheese
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The Effect of Thymus serpyllum L. and Its Preparations on Reduction of L. monocytogenes and S. aureus in Kombucha Fresh Cheese | Аутори: | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Processes | ISSN: | 2227-9717![]() ![]() |
Издавач: | Basel: MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 6 str. Article number 1187 | DOI: | 10.3390/pr12061187 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/922464 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Vukić, Vladimir | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.