Резултати

еНаука >  Резултати >  Physicochemical properties and stability of oil-in-water emulsions stabilized by soy protein isolate and xanthan gum
Назив: Physicochemical properties and stability of oil-in-water emulsions stabilized by soy protein isolate and xanthan gum
Аутори: Krstonošić, Veljko  ; Pavlović, Nebojša  ; Nikolić, Ivana  ; Milutinov, Jovana  ; Ćirin, Dejan  
Година: 2024
Публикација: International Journal of Biological Macromolecules
ISSN: 0141-8130 International Journal of Biological Macromolecules Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 260 br. Pt 2 str. Article number 129610
DOI: 10.1016/j.ijbiomac.2024.129610
WoS-ID: 001173266200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85183576581
PMID: 38246463
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923019
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Milutinov, Jovana
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

17
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.