Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of response surface methodology in the development of specialty bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten

Назив: | Application of response surface methodology in the development of specialty bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten | Аутори: | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 39 br. no. 1 str. 11-21 | VBS COBISS: | 275223815 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/275223815#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923640 |
М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.