Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of response surface methodology in the development of specialty bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten
Назив: Application of response surface methodology in the development of specialty bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Ikonić, Bojana B.  ; Jevtić-Mučibabić, Rada C.  ; Belović, Miona M.  ; Koprivica, Gordana B.; Mišljenović, Nevena M.
Година: 2012
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. Vol. 39 br. no. 1 str. 11-21
VBS COBISS: 275223815
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/275223815#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923640
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.