Резултати
еНаука >
Резултати >
Drying of extracts from Coriolus versicolor using the lyophilisation technique and their application in new industrially produced dehydrated soups

Назив: | Drying of extracts from Coriolus versicolor using the lyophilisation technique and their application in new industrially produced dehydrated soups | Аутори: | Stojanova Monika; Pantic, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | International Journal of Food Science and Technology | ISSN: | 1365-2621![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 8 str. 5859-5867 | DOI: | 10.1111/ijfs.17347 | WoS-ID: | 001265746400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85197670555 | URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7386 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926042 |
URL: | https://ifst.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ijfs.17347 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mihajlović, Dragana (Preuzeto iz Nasi u WoS) |
Напомена о доступности: | Пуни текст није јавно доступан | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.