Резултати
еНаука >
Резултати >
Drying of extracts from Coriolus versicolor using the lyophilisation technique and their application in new industrially produced dehydrated soups
Назив: | Drying of extracts from Coriolus versicolor using the lyophilisation technique and their application in new industrially produced dehydrated soups | Аутори: | Stojanova Monika; Pantic, Milena ; Boev, Blazo; Mihajlovic, Dragana ; Todor Stojanova, Marina; Niksic, Miomir | Година: | 2024 | Публикација: | International Journal of Food Science and Technology | ISSN: | 1365-2621 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926042 | URL: | https://ifst.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ijfs.17347 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mihajlović, Dragana | Напомена о доступности: | Пуни текст није јавно доступан | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.