Резултати

еНаука >  Резултати >  Drying of extracts from Coriolus versicolor using the lyophilisation technique and their application in new industrially produced dehydrated soups
Назив: Drying of extracts from Coriolus versicolor using the lyophilisation technique and their application in new industrially produced dehydrated soups
Аутори: Stojanova Monika; Pantic, Milena  ; Boev, Blazo; Mihajlovic, Dragana  ; Todor Stojanova, Marina; Niksic, Miomir 
Година: 2024
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 1365-2621 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 8 str. 5859-5867
DOI: 10.1111/ijfs.17347
WoS-ID: 001265746400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85197670555
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7386
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926042
URL: https://ifst.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ijfs.17347
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Mihajlović, Dragana
(Preuzeto iz Nasi u WoS)
Напомена о доступности: Пуни текст није јавно доступан
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.