Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wine
Назив: Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wine
Аутори: Marko Malićanin  ; Danilović, Bojana  ; Stojanović, Stamenković Sandra  ; Mančić, Stojan  ; Lazić, Miodrag; Nikolić, Nada  ; Karabegović, Ivana  
Година: 2021
Публикација: Food Quality and Safety, Health and Nutrition - Book of apstracts
Издавач: Skopje : Consulting and Training Center KEY
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-15-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 155
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926129
URL: https://eprints.ugd.edu.mk/28924/3/NUTRICON%20Sanja%20Naskova.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Mančić, Stojan
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.