Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wine

Назив: | Effect of cold prefermentative maceration on the standard quality parameters and sensory profile of Prokupac wine | Аутори: | Marko Malićanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Food Quality and Safety, Health and Nutrition - Book of apstracts | Издавач: | Skopje : Consulting and Training Center KEY | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-4565-15-4![]() ![]() |
Колација: | str. 155 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926129 | URL: | https://eprints.ugd.edu.mk/28924/3/NUTRICON%20Sanja%20Naskova.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mančić, Stojan | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.