Резултати
еНаука >
Резултати >
Introducing alfalfa seed to bread production – evaluation of technological quality and sensory acceptance
Назив: | Introducing alfalfa seed to bread production – evaluation of technological quality and sensory acceptance | Аутори: | Djordjević, Marijana ; Djordjević, Miljana ; Ewa Pejcz; Radosław Spychaj; Olivera Šimurina ; Cvetković, Biljana ; Bojana Filipčev | Година: | 2024 | Публикација: | 3rd International UNIfood Conference, UNIFood2024 Conference, Belgrade, Serbia, 28-29 June 2024 | Издавач: | Zenodo | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор | DOI: | 10.5281/ZENODO.12591037 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926750 | URL: | https://zenodo.org/doi/10.5281/zenodo.12591037 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Marijana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.