Резултати

еНаука >  Резултати >  Introducing alfalfa seed to bread production – evaluation of technological quality and sensory acceptance
Назив: Introducing alfalfa seed to bread production – evaluation of technological quality and sensory acceptance
Аутори: Djordjević, Marijana  ; Djordjević, Miljana  ; Ewa Pejcz; Radosław Spychaj; Olivera Šimurina  ; Cvetković, Biljana  ; Bojana Filipčev  
Година: 2024
Публикација: 3rd International UNIfood Conference, UNIFood2024 Conference, Belgrade, Serbia, 28-29 June 2024
Издавач: Zenodo
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
DOI: 10.5281/ZENODO.12591037
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926750
URL: https://zenodo.org/doi/10.5281/zenodo.12591037
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.