Резултати

еНаука >  Резултати >  Electrospun Pullulan/Hemp Protein Nanohybrids for Sustained Release of Phenylethanoid Glycosides
Назив: Electrospun Pullulan/Hemp Protein Nanohybrids for Sustained Release of Phenylethanoid Glycosides
Аутори: Mandura Jarić, Ana; Petrović, Predrag  ; Domazet Jurašin, Darija; Vrsaljko, Domagoj; Nižić Nodilo, Laura; Kuzmić, Sunčica; Kovačević, Monika; Logarušić, Marijan; Slivac, Igor; Komes, Draženka
Година: 2024
Публикација: Food and Bioprocess Technology
ISSN: 1935-5130 Food and Bioprocess Technology Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
DOI: 10.1007/s11947-024-03520-y
WoS-ID: 001280690000004
Scopus-ID: 2-s2.0-85200031310
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7584
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7584
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929566
Пројекат: Croatian Science Foundation under the project: “Formulating encapsulated systems of bioactive ingredients from traditional plants: mountain germander and ground ivy for the development of innovative functional food products” (IP-2019–045879)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

4
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.