Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality Optimization and Evaluation of New Cookie Product with Celery Root Powder Addition
Назив: Quality Optimization and Evaluation of New Cookie Product with Celery Root Powder Addition
Аутори: Nićetin, Milica  ; Filipović, Jelena  ; Đalović, Ivica  ; Stanković, Dragica  ; Trivan, Goran  ; Košutić, Milenko  ; Živančev, Dragan  ; Filipović, Vladimir  
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 17 str. 2712
DOI: 10.3390/foods13172712
WoS-ID: 001311745200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85204140292
PMID: 39272478
PMCID: PMC11395434
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4843
https://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/3539
https://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4843
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/930333
Пројекат: APV 000882147/2024: The development of an innovative type of cereal biscuits and its' prospects on the AP Vojvodina market, financed by the Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, AP Vojvodina
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Filipović, Vladimir
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

2
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.