Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative analysis of milling technologies in dark and milk cocoa topping production for ice cream
Назив: Comparative analysis of milling technologies in dark and milk cocoa topping production for ice cream
Аутори: Popović, Tijana; Stožinić, Milica  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Nikolić, Ivana  ; Petrović, Jovana  
Година: 2024
Публикација: Book of Abstracts / International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy, ICOSTEE 2024, 31st May 2024, Szeged, Hungary
Издавач: Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-963-306-986-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 81-81
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933230
URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/85001/1/2024_icostee.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.