Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative analysis of milling technologies in dark and milk cocoa topping production for ice cream

Назив: | Comparative analysis of milling technologies in dark and milk cocoa topping production for ice cream | Аутори: | Popović, Tijana; Stožinić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Book of Abstracts / International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy, ICOSTEE 2024, 31st May 2024, Szeged, Hungary | Издавач: | Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-963-306-986-8![]() ![]() |
Колација: | str. 81-81 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933230 | URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/85001/1/2024_icostee.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.