Резултати
еНаука >
Резултати >
Advancing Sustainable Nutrition: Enhancing Physical and Nutritional Qualities of Cookies with Apple Pomace Extrudates

Назив: | Advancing Sustainable Nutrition: Enhancing Physical and Nutritional Qualities of Cookies with Apple Pomace Extrudates | Аутори: | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Sustainability | ISSN: | 2071-1050![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 16 br. 15 str. Article number 6702 | DOI: | 10.3390/su16156702 | WoS-ID: | 001287836100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85200714185 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933231 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Petrović, Jovana | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.