Резултати
еНаука >
Резултати >
Rheological Properties and Sensory Profile of Yoghurt Produced with Novel Combination of Probiotic Cultures

Назив: | Rheological Properties and Sensory Profile of Yoghurt Produced with Novel Combination of Probiotic Cultures | Аутори: | Ilić, Nebojša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 19 str. 3021-3021 | DOI: | 10.3390/foods13193021 | WoS-ID: | 001331719900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85206573609 | PMID: | 39410056 | PMCID: | PMC11476042 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933647 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Belović, Miona | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.