Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheological Properties and Sensory Profile of Yoghurt Produced with Novel Combination of Probiotic Cultures
Назив: Rheological Properties and Sensory Profile of Yoghurt Produced with Novel Combination of Probiotic Cultures
Аутори: Ilić, Nebojša  ; Belović, Miona  ; Memiši, Nurgin; Pestorić, Mladenka  ; Škrobot, Dubravka  ; Pezo, Lato  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Sanz, Yolanda; Brouzes, Jerome
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 19 str. 3021-3021
DOI: 10.3390/foods13193021
WoS-ID: 001331719900001
PMID: 39410056
PMCID: PMC11476042
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933647
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Belović, Miona
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.