Резултати

еНаука >  Резултати >  Essential oils as emerging ingredients in processing of minced meat products
Назив: Essential oils as emerging ingredients in processing of minced meat products
Аутори: Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Mujović, Milo; Ikonić, Predrag  ; Škaljac, Snežana  
Година: 2023
Публикација: Meet Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade: Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 64 br. Special Issue 2 str. 58-62
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.10
Scopus-ID: 2-s2.0-85180201811
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933710
URL: https://meatcon.rs/wp-content/uploads/2023/11/MeatCon-2023-Special-Issue.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Šojić, Branislav
Напомена: 62nd International Meat Industry Conference (MEATCON2023), Kopanik, October 1st–4th, 2023.
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.