Резултати
Назив: | Essential oils as emerging ingredients in processing of minced meat products | Аутори: | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Mujović, Milo; Ikonić, Predrag ; Škaljac, Snežana | Година: | 2023 | Публикација: | Meet Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Belgrade: Institute of Meat Hygiene and Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 64 br. Special Issue 2 str. 58-62 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.10 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85180201811 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933710 | URL: | https://meatcon.rs/wp-content/uploads/2023/11/MeatCon-2023-Special-Issue.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Šojić, Branislav | Напомена: | 62nd International Meat Industry Conference (MEATCON2023), Kopanik, October 1st–4th, 2023. | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.